#Бојкотирам: Да беше ажурна полицијата со технички прегледи на крнтиите од автобуси како со камиончето со опрема за протест можеби ќе беше избегната трагедијата

0
1765

Да беше ажурна полицијата на Северна бар два посто со техничките прегледи на крнтиите од автобуси што се возат по патиштата, како што беше ажурна за да спречи камионче со опрема за протест да стигне на местото на протестот, оваа денешна страшна трагедија можеби ќе беше избегната…

Сочуство до фамилиите на несреќно загинатите во денешната трагедија.

Почивајте во мир… 😔

Фејсбук објава на граѓанската иницијатива Бојкотирам #Апсаана по вчерашната тешка сообраќајна несреќа која се случи на патот Скопје – Тетово.

IMG_20190214_095934_159

Коментирај