#Бојкотирам: 1948 година може вода да им носи на картелот Северна во УДБА-шки методи

0
463

„Со фалсификувани белешки од УБК во спрега со судството и обвинителството се тера казнена/притворска политика. 1948 година може вода да им носи на картелот Северна во УДБА_шки методи.

Сѐ ова ќе се бележи во извештаите на Франција и Холандија, а и Унгарија и ќе биде непремостлива пречка за влез во ЕУ и НАТО.

☑️ Пример за корупција кај Македонците: Кочо Анѓушев.
☑️ Пример за корупција кај Албанците: Бујар Османи.
☑️ Пример за корупција во обвинителството: Лиле Стефанова + СЈО.
☑️ Пример за корупција во Судството: Добрила Кацарска.
☑️ Пример за корупција во безбедносните служби:, Џони, Џиџи, Сиљан, Ременски и остали УДБА_шки џукели.
☑️ Пример за корупција на медиуми: УСАИД-ОТИ.
☑️ Пример за корупција на системот: Бејли и Калето.“

Фејсбук објава на народното движење „Бојкотирам #Апсаана


Диневски: Нешто опасно смрди во УБК

Коментирај