Благојчо од „Шарените“: Оваа моја слика ја користеа додека да си ја остварат целта, денес за нив сум Шуто и Рогато

0
600

„Оваа моја слика се користеше за повикување на граѓани што помасовно да излезат на протести против владеењето на Груевски, откако си ја остварија целта, јас за нив сум Шуто и Рогато, па дури и мамето ќе ми го е*еле, и тоа не само на мене, на повеќето Чесни, Искрени, Храбри и Достоинствени граѓани што помогнавме да дојде на власт СДСМ“, напиша Благојчо Ѓорѓиев!!!

Ново аудио „бомба“ за Заев: Ќе соберам на купче и шуто и рогато – Ќе им е.ам мамата и на „шарени“ и на цела коалиција

Благојчо од „Шарените“: Му викам, немој по улици да шетаме за само на власт да ве донесеме? Заев ветуваше многу, а направи сè спротивно – нема „П“ од правда

Коментирај