Бидете хумани: На 27-годишниот Мики од Велес кој боледува од тумор на мозокот му е потребна наша помош

0
361

На 27- годишниот Милан Миланов – Мики од Велес, потребна му е наша помош за лекување на тумор на мозокот.

Бидете хумани, донирајте на жиро сметката: 210-7000006500-36 НЛБ Банка. Наскоро се очекуваат и броеви за донирање од мобилните оператори.

Коментирај