Барате дефиниција за среќа во несреќа? Оваа жена ќе ви објасни се!

0
528

Една жена во Сао Паоло, Бразил, доживеа едно непријатно искуство за кое ќе зборува цел живот.

Жената излезе од продавницата за да запали цигара, а моторциклист кој беше во близина беше ударен од страна на возило, притоа возачот на моторот помина од една страна а моторот од друга.

Можеби најдобриот епилог за целата приказна е фактот дека дури и мотоциклист не доби сериозни повреди.

Погледнете:

Коментирај