Бараков: Господе, зошто не ме црпна мене од Мокрино, туку си го црпнал ова дете од Муртино?

0
1488

Познатиот актер Лазар Бараков удри по премиерот Зоран Заев. Тој на социјалната мрежа Фејсбук го прашува Господ, зошто токму него го црпнал од Муртино.

-Грешен си Господе, многу грешен. Кога си бил веќе кај нашите села, зошто не ме црпна мене од Мокрино, туку си го црпнал ова дете од Муртино. Ќе направев држава. Ќе испоколев по повеќе од пола од секое министерство. Да здивнеше ово безобразен, прост, глуп и напатен народ…, напиша Бараков на Фејсбук.

Извор: КУРИР

Коментирај