Балетот на мраз „Оревокршачка“ презакажан за 4 декември

0
363

Балетскиот спектакл „Оревокршачка“ на мраз кој требаше да се оддржи на 24ти ноември 2017 година, поради технички причини се презакажува за 4ти декември 2017 година, локација непроменета – Македонска Опера и Балет, со почеток во 20 часот.

Важно известување за сите кои веќе имаат набавено билети: Купените билети со датум 24ти ноември 2017 година се важечки за претставата на 4ти декеври 2017 година и нема никаква потреба од нивна замена за билети со нов датум!

Билетите за овој балетски спектакл на мраз – „Оревокршачка на мраз“ кои се во ограничен број може да се набават преку продажната мрежа на „КупиКартиЗаСе“ низ цела Македонија, Билетарата на МОБ, во „Пола Југотон“, „Југотон“, Цвеќара „Розе“ – Веро 2, како и онлајн на www.kupikartizase.com.

Коментирај