Бакнување во исто време (ВИДЕО)

0
629

Која е шансата две или повеќе двојки да се бакнуваат истовремено? А 6000 пара?
Погледнете ги бакнежите на 6124 двојки кои се обидуваат да го соборат рекордот во Гинесовата книга на рекорди:

Коментирај