30.4 C
Скопје
петок, август 23, 2019
Вести Со багер се уништуваат дрва во Ресен, граѓаните револтирани (ВИДЕО)

Со багер се уништуваат дрва во Ресен, граѓаните револтирани (ВИДЕО)

0
139

Граѓани на својот Фејсбук профил објавуваат фотографии и видеа од уништување на дрва.

Вчера во Ресен се случи големо уништување на млади дрва, кои со багер беа срушени во земјата.

Жителите реагираат бидејќи за овие дрва некој се грижел и ја работел земјата околу дрворедите, а за неколку минути се им беше уништено.

Коментирај