АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Малиот Лука има тумор на двете очиња

0
1260

Малиот Лука има тумор на двете очиња и неопходна му е помош од сите хумани граѓани за светлина во неговиот живот.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ДОНАЦИЈА:

143 144 – за корисниците на Македонски телеком
143 485 – за корисниците на Вип
Трансакциска сметка: 380176980603113

Коментирај