АПЕЛ: На 27-годишниот Мики од Велес кој боледува од тумор на мозокот му е потребна наша помош

0
3112

На 27-годишниот Милан Миланов-Мики од Велес, потребна му е наша помош за лекување на тумор на мозокот. Терапиите на Мики после операцијата чинат 50 евра дневно.

Бидете хумани, донирајте на жиро сметката: 210-7000006500-36 НЛБ Банка. Наскоро се очекуваат и броеви за донирање од мобилните оператори.

Донирајте, за да ја вратиме насмевката на лицето на Мики, да му го вратиме сонцето на неговиот 4 годишен син Драган и на неговата сопруга Драгана

Коментирај