Апасиев: Еј, комуњарчиња… Ве поздрави Киро Глигоров!

0
1782

Еј, комуњарчиња… Ве поздрави Киро Глигоров

p.s. На толку „специјални советници“, никој да не ти посочи елементарна правна процедура – треба да си опкружен со раскошни некадарници, напиша на Фејсбук  проф. Димитар Апасиев по пресконференцијата на која Заев соопшти дека е постигнат договор со Грција.

Коментирај