Апасиев: Друже Кирацоски, кисел нешто бе!?

0
918

Димитар Апасиев на Фесјбук му се обрати на Александар Кирацовски:

Друже КИРАЦОСКИ, киceл нешто бе!? p.s. Ја не сум припадник на етничка заедница, туку на народ. #ДалегитимацијаНаСитуација, пишува Апасиев на Фејсбук.

Извор:република.мк

Коментирај