Антонио Милошоски: Претседателските избори во четири слики!

0
480

На својот фејсбук профил пратеникот Антонио Милошоски постави четири фотографии со намуртени лица од актуелните носители на власта и напиша:

Претседателските избори во 4 слики!

Извор:Република

Коментирај