Антонија Гиговска го освои „Макфест 2018“

0
905

Синоќа одржаното овогодишно издание на реномираниот музички фестивал „Макфест“ заврши со победа на Антонија Гиговска.

Со освоени 30 гласови победник на фестивалот Гиговска со нумерата „Никогаш не вели никогаш“.

Втората награда оди во рацете на познатиот текстописец и вокал, Роберт Билбилов кој ја отпеа песната „Чудни места“, додека на третата позиција се пласираше Дани Димитровска со нумерата „Време“.

Наградата за најдобар дебитант на фестивалот „Душан Љубисављевиќ – Дуле“ оди во рацете на младата Мина Блажев со нумерата „Во други души“.

Коментирај