Ancient Aliens (видео)

0
862

Ancient Aliens е Американска ТВ серија на HISTORY каналот, која имаше премиера на 20 април 2010 година, има 11 сезони и сеуште се снимаат нови.

Повеке од старите цивилизации имаат многу напредни системи, некои од нив имаат и многу големи градби кои што ние ден денес не можеме да ги прекопираме или пак изградиме, тие теоризираат дека некогаш во минатото нашата цивилизација била посетена или пак дирекно иницирана од некои вонземјански суштества. Оттаму доаѓа и прашањето дали нашата земја била посетувана од вонземјани?

Коментирај