Анабела конечно се огласи по шпекулациите за разводот и одземањето на имотот

0
476

Иако не се огласуваше уште од немилиот настан кој се случи во семејството Атијас пред десетина дена, Анабела сега одлучи да се обрати во јавноста.

Голема медиумска прашина во Србија се крена по веста дека Андреј Атијас, сопруг на пејачката Анабела, одлучил да покрене бракоразводна постапка и да и ги одземе сите бенефиции на пејачката.

Медиумите во Србија пишуваа дека Андреј наводно планирал да го земе станот во кој живее нејзината ќерка Луна Џогани, како и бутикот во кој е изложена нејзината модна линија, а со оглед на фактот дека тој го финансирал овој проект.

Иако не се огласуваше уште од немилиот настан кој се случи во семејството Атијас пред десетина дена, Анабела сега одлучи да се обрати во јавноста.

-Се е лага, е кусиот одговор на пејачката на социјалните мрежи по пишувањата дека стравува од губење на бутикот и станот.

Коментирај