Аманет 1903-та: Најава за народен собир. Да си ја вратиме Татковината ќе се бориме до последно!

0
596

Најавуваме СОБИР неколку дена по давањето заклетва на првиот претседател на северна да му порачаме дека до дека не’ има, нашата Татковина е Република Македонија, и дека преку паролата МАКЕДОНЕЦ ЗА МАКЕДОНЕЦ како единствена стратегија да си ја вратиме Татковината ќе се бориме до последно!
Облечени во маици со нашето Национално Знаме, шалчиња МАКЕДОНЕЦ ЗА МАКЕДОНЕЦ и чистокрвен Македонски набој!
Ги повикуваме сите Патриоти со чиста Мисла да ни се приклучат, без политичари и лични интереси само за Нашата Мајка Македонија!

Исто така апелираме кој може да ни помогне околу овој собир на било кој начин, финансиски, со рекламен материјал,со интернет и медиумска промоција е добредојден затоа што ни е потребна помош!Има телефонски број на странава може да не контактира или преку порака на странава!

МАКЕДОНЕЦ ЗА МАКЕДОНЕЦ!

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА!

-фејсбук статуа на граѓанското здружение “Аманет 1903-та”

Извор:брегалнички.мк

Коментирај