Албанска пејачка сними спот во српска црква

0
557

Албана Азизи е една од најпознатите албански пејачки.Таа потекнува од Косово но живее во Швајцарија. Таа снини спот во црквата Св.Никола во Нова Брдо.Таа се појавува полугола на спотот, па од Српската православна црква негодуваат на оваа недолична содржина, како и на тоа што не побарале дозвола за снимање.

Погледнете ја убавата Албана.

Коментирај