И актерската легенда Шенка Колозова јавно го кажа својот став за референдумот

0
1215

„Можам да бидам против оваа влада. Можам да бидам и против онаа влада. Можам да бидам против секој влада. Ама против својата земја, не можам, не сакам и не смеам да бидам…“

Извор:Таратур

Коментирај