И актерките од турските серии имаат целулит (галерија)

0
949

Познатата турска актерка Њургул Јешилчај ги има истите проблеми со целулитот како и секоја жена. Тоа се разбира не значи дека Њургул не е истата убавица, која навикнавме да гледаме на телевизиските екрани.
fft99_mf5812288 maxresdefault-6-650x373 nurgul-yesil-050549PF

Коментирај