Адвокат Митровски понуди pro bono правна помош за заблудените артисти со прославата за лажниот прием во НАТО

0
1720

Повеќе артисти се јавија дека биле во заблуда, или на некој начин не знаеле во што се впуштаат кога потпишале договор за прослава на некаква си покана за НАТО.

Заблуда, согласно законот за облигациони односи, е основ за раскинување на договор. Му нудам на секој артист pro bono правна помош доколку сака да го раскине договорот.

Доколку треба артистите да плаќаат пенали поради тоа, фер е да се помогне. И тоа прво од оние што сте најгласни. Отвараме сметка и донираме пари за таа цел. Јас прв донирам. Артисти охрабрете се, можеби ке изгубите еден хонорар ама ке добиете милион фанови, за интегритет да не збориме.

Фејсбук објава на адвокатот Јанаки Митровски

Коментирај