68 начини за отворање на пиво (ВИДЕО)

1
565

Сигурно барем еднаш во животот сте се нашле во ситуација да отворите пиво со запалка, со вилушка, на работ на клупата, со стар телефон…
И бидејќи средбите со пријателите на пиво се незаменлив дел од културата нема како да не ја споделиме со вас уметноста, искуството и креативноста, собрани во следното видео 🙂 :