5 работи кои мажите сакаат да ги доживеат во кревет

0
1246

На сите ни се случило сексуалниот живот да ни „влезе во застој“ и да се почувствуваме незадоволни од она што ни се случува под покривката.
Денес ќе ви откриеме кои се тајните желби на мажите, што сакаат да направите за нив и на што ќе се зарадуваат.

1. Тројка – добрата стара фантазија која не излегува од главата на мажите, иако ретко кој е доволно смел да ја каже или да побара да му се исполни.

2. Стриптиз –  Вие во долна облека и еден столб пред него- тоа ќе му биде апсолутно доволно за да биде среќен.

3. Играње на улоги  – Мажите понекогаш не сакаат да си признаат, но речиси сите „паѓаат“ на играњето улоги за време на секс. Ќе го изненадите одлично ако се облечете како секси учителка.

4. Секс играчки – тој ќе биде љубопитен – какви се, за што се користат и дали ќе ви донесат повеќе задоволство.

5.Мастурбирање – мажите пеколно се возбудуваат кога гледаат како партнерката сама го доживува најголемото задоволство…

Коментирај