4 минути вежби кои заменуваат 1 час вежбање во теретана

0
539

Вежбањето во теретана не е за секого, и многумина од нас немаме ни време за тоа. Сепак, ова не е изговор за да не се вежба. Погледнете ги овие вежби кои ќе ви одземат помалку од 5 минути, а се исто ефективни колку одењето во теретана.

Коментирај