4 места каде што тој сака да биде допрен

0
1847

Многу жени мислат дека има само едно место каде што мажот треба да се допре за да се возбуди, но тоа не е воопшто така. За да ја направите страста уште посилна, допирајте го партнерот на следните места:

1. Неговото лице
Според кинеската медицина, Јанг е тип на машка енергија која со години се поврзува со машката сексуална желба, а повеќето од нејзините канали се на машкото лице.
Можете да го возбудите вашиот партнер со нежно движење на прстите на лицето. Започнете со мало стегање на слепоочницата за ослободување на стресот, потоа продолжете со образите и усните. Ќе забележите моментална промена во расположението.

2.  Посветете внимание на вратот
Вратот е следната област што треба да ја истражите. Стимулирајте го вратот и тироидната жлезда со нежни милувања. Таа е одговорна за метаболизмот и сексуалната желба.

3. Играјте си со ушите
Ушите се област која има многу нервни завршетоци, па секој пат кога ќе го допрете неговото уво, со задоволство ќе го „изгуби“ умот. За да ги стимулирате нервните завршетоци таму, можете да ја искористите сета ваша имагинација со допирање со јазикот, забите или само прстите.

4. Не пропуштајте го грбот
Допирите по неговиот грб можат многу да го возбудат вашиот партнер.
Ова ќе ја загрее кожата и ќе го релаксира.

Коментирај