4 мали работи кои ги правите во кревет, а тој ги обожава

0
437

Деталите се тие кои го прават животот убав. И ова важи за сите ситуации. Постојат неколку работи кои немаат сексуална конотација, но кога вие ги правите во кревет, тој едноставно ги обожава.

Да спиете во една од неговите стари маици

Посебно ако тоа е се што имате на себе, тој ќе ве обожава.

Вашиот мирис пред спиење

Велерниот ритуал кој го имате пред спиење, а вклучува туширање, чистење на лицето и мачкање со креми тој едноставно го сака. Тоа е заради мирисот кој го опива кога ќе легнете до него.

Смиреноста на вашето лице додека спиете

Можеби не знаете и веројатно нема да ви каже, но тој сака да ве гледа додека спиете и да ужива во вашата убавина.

Кога ќе се гушнете под ќебето

Ова сите мажи го обожаваат. Кога ќе го гушнете и ќe се стуткате во него како мало дете.

Неколку навидум ситни работи кои мажите едноставно ги обожаваат, а сигурно никогаш гласно нема да признаат. Пробајте, нема да штети.

Коментирај