34 работи во сексот кои треба да ги пробате еднаш во животот

0
5987

Некои луѓе се женат/ мажат премногу млади и тоа ги лишува од можноста да испробаат некои работи во сексот кои се својствени само за слободните.
Оваа листа нуди идеи кои можат да бидат тестирани како од слободните, така и од зафатените луѓе:

1. Направете тројка
2. Вклучете се во групен секс
3. Имајте телефонски секс
4. Користете секс играчки
5. Натерај го/ ја партнерот/ката да ве врзе
6. Секс на јавно место
7. Гледајте како други луѓе имаат секс
8. Секс во автомобил
9. Секс под дејство на марихуана
10. Секс со непознат/а
11. Секс за една ноќ
12. Секс на брод
13. Секс во вода
14. Плескање по задните делови на телото
15. Читајте еротика
16. Играјте покер на соблекување
17. Секс под туш
18. Секс на ѕидот
19. Секс без бакнежи
20. Секс на целосен мрак
21. Секс со запалени светилки
22. Секс во шатор во шума
23. Гледајте порно заедно
24. Гледајте порно сами
25. Секс на плажа
26. Секс со превез на очите
27. Користете мраз
28. Сексуална улоги
29. Шлаг по телото
30. Секс со многу повозрасен/на
31. Секс со помлад/а
32.Секс во странство, евентуално со странец 🙂
33. Тивок секс во полна куќа луѓе
34. Секс в морето, додека луѓе пливаат околу вас

Коментирај