3 ретки фотографии на кои се случува нешто многу чудно

0
831

Речиси мртва Мис Нов Зеланд
На натпреварот „Мис Нов Зеланд“ една од учесничките не ја издржала жегата и
добила топлотен удар. Да, но натпреварувачките биле толку добро дресирани и тоа за нив немало никакво значење. Конкурсот требало да продолжи, а убавината да го спаси светот – сè си бара жртви нели ?!

Суд и срам
Не многу често но сепак во судовите се случува нешто интересно и до ден денес. Стриптизерка му демонстрирала на судијата дека нејзината долна облека целосно ги покривала нејзините интимни делови, а тоа значи дека неосновано ја уапсиле во клубот за непристојно однесување. Ова се случило во Флорида во 1983 година.

Важноста на вимето
Молзење – одговорна работа која не смеел секој да ја работи. Во 1927 година во
Канада била високо квалификувана и престижна професијата – молзач. На
сликата можете да видите дел од обуката на идниот персонал.

Коментирај