20 љубовни прашања со кои подобро ќе го запознаете вашиот партнер

0
1050

Отпочнувајќи нова љубовна врска, сите сакаме да знаеме повеќе за нашиот партнер. Ние не сме заинтересирани само за неговите стремежи, хобија, цели во животот, туку и за неговиот однос кон љубовта, жените / мажите, односите итн.
Поставете ги следните 20 прашања и дознајте повеќе за вашиот партнер:

1. Мажите ги гледаат жените како …
2. Жените ги гледаат мажите како …
3. Љубовната врска може да биде успешна ако партнерот …
4. Љубовната врска ќе се распадне ако …
5. Љубовта е …
6. За да се има добра љубовна врска, жените треба да …
7. За да се има добра љубовна врска, мажите треба да …
8. Најтешката работа за одржувањето на добра интимна врска е …
9. Луѓето се заљубуваат затоа што …
10. Најважните квалитети на вистинскиот партнер се …
11. Најболното нешто што човек може да го направи во врска е …
12. Најболно нешто што една жена може да го направи во врска е …
13. Она што повеќето мажи го сакаат е …
14. Она што повеќето жени го сакаат е …
15. Најважната лекција што ја научи за врската е …
16. Зборовите што ги опишуваат совршената љубовна врска се …
17. Во врска не можеш без …
18. Најдобрите квалитети што ги имаш во врска се …
19. Без размислување би ставил крај на врската ако …
20. Најсилните твои квалитети се  …

Коментирај