До 17 часот излегле 38.78%, најмногу во третата и четвртата изборна единица

0
173

Според официјалниот сајт на Државната изборна комисија, до 17 часот излегле 38.78% од регистрираните гласачи, поточно 703,522 од регистираните 1,814,263 избирачи.

По Изборни единици:

Коментирај