15 слики кои совршено го илустрираат лудиот свет во кој живееме

0
465

Владимир Казак, уметник од Русија, смета дека првата задача на уметноста е оставање на силен впечаток врз луѓето. Казак тврди дека неговите дела се сатирични, го опишуваат обичниот живот со малку комика. А овие 15 слики совршено го илустрираат лудиот свет во кој живееме.

1234567891011121314

Коментирај