15 идеи за накит кој можете да го направите сами

0
476

Искористете го слободното време за да направите нешто креативно и истовремено да создадете нешто убаво за себе. Искористете ги овие идеи и направете си сами накит кој сигурно ќе го носите гордо со задоволство. Погледнете го видеото:

Коментирај