13,3 МИЛИОНИ ПРЕГЛЕДИ: Луѓето не можат да поверуваат што, оваа девојка, му прави на својот дечко! (ВИДЕО)

0
2287

ДЕВОЈКА и едно момче кои седат на клупа во еден парк станале дел од хит видеото кое кружи на социјалните медиуми.

Додека седеле заедно, девојката одеднаш пред дечкото го турнала мобилниот телефон. Тој почнал да се повлекува, но таа упорно му го туркала неговиот мобилен телефон пред лицето. Таа сакала да го отклучи неговиот мобилен телефон со идентификација на лицето.

Со оглед на тоа колку момчето се борело против тоа, очигледно имала добра причина што решила да го провери.

„Мислев дека го напаѓа со солзавец а таа само се обидувала да го отклучи мобилниот телефон“, коментирал еден млад човек.

https://twitter.com/PlatinumBeautee/status/1176119533704228864

Коментирај