12 идеи за хипи фризури со лента – пролет-лето 2018

0
899

Температурите се покачија, а со тоа и нашето расположение и подготвеност за новите пролет-лето авантури и продолжени ноќни излегувања кои бараат подолготрајни мејкапи и поиздржливи фризури. И сето тоа ако може за 10-15 минути! Секако. Во продолжение неколку хипи фризури со лента или марама, кои нема да ви одземат многу време, а вие ќе изгледате совршено, како од списание.

Разиграна боб-фризура со лентаRazigran bob so lenta

Ретро фризура со лентаRetro frizura so lenta

Собрана афро-фризура во лентаSobrana afrofrizura so lenta

Плетенка на едната страна со лентаPletenka na ednata strana so lenta

Лента на долга коса со голема машничкаLenta so golema masna

Кадрици кои го означуваат лицето прицврстени со лентаKadrici koi go oznacuvaat liceto so lenta2

Елегантна фризура со лента од чипкаLenta so cipka2

Пастелна минт боја на коса со кристална лентаPastelna mint boja na kosa so kristalna lenta2

Разбушавена пунџичка со лентаRazbusavena pundja so lenta2

Распуштени нежни кадрици со лента со цветовиRaspusteni nezni kadrici so lenta so cvetovi2

Собрана фризура во лентаFrizura so lenta navrtena2

Собрана фризура со плетена лентаPletena lenta3

 

Коментирај