11 работи од кои секоја жена има потреба од партнерот

0
1734

Современите жени се доволно сигурни и уверени во себеси за да признаат дека им е потребен маж во нивните животи. За да се изгради избалансирана, долготрајна врска со било која жена мора да бидат присутни неколку работи. Еве кои работи и требаат на секоја жена:

1. Динамичен животен стил
Жените сакаат да направат многу работи одеднаш. Нив не им се допаѓа да чекаат партнерот да направи сé за нив и обратно. Секоја жена копнее за динамичен и интересен живот.

2. Независност
Жените сакаат лице кое е апсолутно независно во сите аспекти. Тој мора да има хоби и пријатели.

3. Позитивизам
Жените сакаат да бидат среќни и вистинскиот човек мора да биде способен да ги расположи. Негативните мажи не можат да очекуваат среќна врска. Двете нешта се некомпатибилни.

4. Слобода
Силните жени ја ценат нивната слобода и сакаат мажот покрај нив да ја почитува нивната слобода. Никоја жена не сака да биде ограничена на било кој начин.

5. Конструктивна критика
Секоја жена понекогаш има потреба од критики за да избегне грешки. Се разбира, забелешките мора да бидат тактички и не со груб звук.

6. Предизвици
Жените сакаат да се натпреваруваат со своите партнери интелектуално, физички, емоционално и на било кој друг начин.

7. Чувство за хумор
Да се биде секогаш сериозен и одговорен е крајно исцрпувачки. Партнерот треба да биде способен да ја смее жената и да знае да направи шеги колку што е потребно, се разбира, без да ја  понижува неа.

8. Љубов
Секоја жена сака да биде сакана и среќна.

9. Доверба
Жените имаат стравови, надежи, соништа и сакаат да бидат со маж на кого можат да сметаат за сè. Жените по природа се ранливи.

10. Партнер во тешките времиња
Најдобрата поддршка во тешкото време што може да ја добие жената е партнерот да биде со неа.

11. Нови хоризонти
Жените сфаќаат дека не можат да знааат сè. Значи нив им треба партнер, кој ќе ги учи секој ден нешто ново.

Коментирај