10 секс пози за дома и надвор :)

0
8295

Бидејќи креветот не е единствената алтернатива!
Сексот во креветот е одличен, но во еден момент станува здодевен. И тоа не е единственото место каде што можете да го имате најголемото задоволство!

Ова е совршена позиција за во автомобилот! Ако досега сте мислеле дека сексот ќе биде ист како во креветот заборавете на тоа! Со оваа положба контактот е многу поголем и оргазмот исто така!

Оваа поза е за на скалите. Жената е клекната со перница под колената а мажот влегува и излегува… Би рекле нежно, но подобро не! 🙂

Под тушот мажот ја држи жената, таа ги обвива нозете околу него и ужива во водата и
задоволството од секс …

Сезоната на базените! И оваа е позицијата да се има сексуален однос!

Секс пред клима! Огромно сексуално задоволство!

Зошто да не го сторите тоа на масата … садови, вилушки и лажици … Само внимавајте на ножот! 🙂

Во када! Летото е жешко и ова е одличен начин да се изладите и задоволите во исто време …

Позата во која сте исправени и двајцата е погодна за на ѕид или на тераса ако не сте многу срамежливи 🙂 .


Оваа поза на стол ќе ве сплоти повеќе од било кога!

И на крај дојдеде ред за позата на фотелја! Прекрасно уживање 🙂 !

Коментирај