1 Мај-ски излетнички места

0
1060

 

  Во околината на Скопје

Матка

kanjonmatka

Скопска црна гора

Hiking-Tour_1

Марков манастир

hqdefault (1)

Водно

vodno_0

Китка

dom-Kitka

Карактеристично е што овој државен празник се гостува во убавините на нашата природа, затоа бидете внимателни со исхраната,превентива за инсекти и нека не ве лаже сонцето.

Честит празник на сите излетници!

 

 

Коментирај